Ons bedrijf wil haar klanten van zo goed mogelijk advies bedienen op het gebied van mogelijkheden op internet, wij specialiseren ons op de gebieden websites, e-mail en klant-specifieke complexe vraagstukken. Kijk gerust eens rond op onze site en volg de links naar de klanten voor een goed beeld van de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Met ons eigen platform kunnen we voorzien in hosting van uw diensten maar het liefst zorgen we dat u zelf in staat bent uw site en daarmee uw kosten te beheersen. Ook met uw huidige aanbieder zijn vaak genoeg mogelijkheden, in een oriënterend gesprek bekijken wij graag met u uw wensen. Complexe en/of klant-specifieke zaken kunnen vanuit bijvoorbeeld technisch oogpunt soms niet bij standaard hosting worden ondergebracht, maar bijvoorbeeld ook voor eisen met betrekking tot toegankelijkheid van uw data kan ons platform voorzien in uw additionele eisen.

Wij hebben zo’n twintig jaar ervaring en expertise in het opzetten en verbeteren van dienstverlening op internet. Enkele van onze klanten hebben wij in de beginfase van het publiek toegankelijke internet in Nederland al voorzien van hun eerste website. Enkele van de klanten uit ons portfolio zijn, ondanks dat ze geen commerciële insteek hebben, er mede door onze diensten in geslaagd om hun organisatie zowel te laten groeien als de interne communicatie en administratie te verbeteren.

Wilt u graag meer informatie, kijk gerust eens rond op onze website of de links naar klanten uit ons portfolio. Wij begrijpen dat u geen genoegen neemt met screenshots dus laten we u zoveel mogelijk op de publieke sites kijken. In de oriënterende fase kunnen we u in detail de administratieve en/of klant-specifieke zaken van enkele van onze klanten demonstreren, zij laten u graag ‘meekijken in de keuken’ zodat u een juist beeld krijgt en ook uw diensten de aandacht krijgen die ze verdienen zodat u daarmee de resultaten boekt die uw organisatie voor ogen heeft.